Kotityöpalvelut Saarijärvellä – toiveitasi kuunnellen

Ota yhteyttä!

Sannan Kotisiivous tarjoaa elämääsi helpottavat kotityöpalvelut Saarijärven alueella. Annamme asiointiapua ja teemme kotiaskareita – ja teemme askareet niin kuin toivot ne tehtävän.

Palvelua tarpeitasi ja toiveitasi kuunnellen

Kotityöpalveluiden asiakaskuntaamme kuuluu muun muassa ikäihmisiä, joiden kotona jaksamista palvelumme tukevat, mutta yhtä kaikki autamme myös erilaisia nuorempia perheitä ja yksin asuvia heidän erilaisissa tarpeissaan.

Räätälöimme palvelukokonaisuuden aina asiakkaan yksilöllisen tilanteen mukaan. Palvelumme voivat sisältää vaikkapa kaupassa ja asioilla käyntiä, vaatehuoltoon liittyviä askareita ja ruoanlaittoa. Ammattitaitoisen henkilökuntamme monipuolinen osaaminen on käytettävissäsi, ja teemme kaiken toiveitasi kuunnellen ja huolellisesti. Haluamme, että tunnet edelleen olevasi kotonasi.

Kotityöpalveluihimme kuuluvat:

Kysy lisää!

Kotityöpalvelut auttavat arjessa kotona

Tarjoamme monipuolisesti arkeasi helpottavia palveluita. Olipa kyse sitten esimerkiksi loukkaantumisesta, sairastumisesta, vaikeasta tai kiireisestä elämäntilanteesta, ikääntymisen mukanaan tuomista toimintakyvyn muutoksista tai yksinkertaisesti halusta keskittyä itse muihin asioihin, me olemme valmiina tarttumaan toimeen.

Pyydä lisätietoja

Kotipalvelu kertakäyntinä tai pitempiaikaisena sopimuksena

Olemme tukenasi joko kertaluontoisesti tai vaikka jatkuvalla palvelusopimuksella. Palvelumme elää sinun tilanteesi mukaan.

Äkillisessä palveluntarpeessa voit kysyä meiltä siivousapua tai muuta apua vapaiden aikojen oltaessa saatavilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mitä kotiin tuotava apu maksaa?

Kotiin tuotava apu maksaa 35,50 €/h (alv 0 %) 

Käyntimaksu 7 €

Matkakulu 0,57 €/km asiakkaan asuessa yli 5 km:n päässä toimistoltamme


Sosiaalihuoltona tapahtuvasta palvelujen ja tavaroiden myynnistä ei suoriteta arvonlisäveroa, kun asiakkaan toimintakyky on heikentynyt iän tai sairauden takia (AVL 37 §). Tällöin teemme asiakkaan kanssa palvelusopimuksen ja -suunnitelman.

 

Kotiapu sis. alv. 24 % 43,50 €/h

Käyntimaksu 8 €

Matkakulu 0,71 €/km asiakkaan asuessa yli 5 km:n päässä toimistoltamme.


Työstä on mahdollista saada 60 % kotitalousvähennystä. Toimitamme pyynnöstä vakioasiakkaille yhteenvedon palveluistamme kotitalousvähennyksen hakemista varten. Kaikki asiakkaamme saavat laskun, jossa on eritelty työn osuus. Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivulta.

Verohallinto

Yhteystiedot

Sannan Kotisiivous

Sivulantie 11

    43100 Saarijärvi

050 566 0872
info@sannankotisiivous.fi

Yhteydenotto

Puhelinkuvake

Kotityöpalvelumme ovat sinulle, joka etsit apua arjen askareisiin ja tukea kotona jaksamiseen. Palvelualuettamme on Saarijärven seutu.

Ota yhteyttä!