Siivouspalvelut ammattitaidolla ja luotettavasti Saarijärvellä

Ota yhteyttä

Sannan Kotisiivous tarjoaa siivouspalvelut ammattitaidolla ja luotettavasti Saarijärven seudulla. Olemme olemassa, jotta arkesi olisi helpompaa. Tiesithän, että voit saada palvelustamme kotitalousvähennyksen?

Kotisiivoukset juuri tarpeidesi mukaan

Kotisiivousten asiakaskuntamme ja heidän kotinsa ovat erilaisia. Kartoitammekin aina asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ja suunnittelemme yhdessä sopivan palvelukokonaisuuden. Tarjoamme kotisiivousta sekä kertaluontoisesti että jatkuvalla sopimuksella, joka on irtisanottavissa tarpeen mukaan.

Siivouksen hinta on 43,50 €/h sis. alv. 24 % + käyntimaksu 8 € sis. alv. 24 %. Asiakkaan luo yli 5 km -> matkakulu 0,71 €/km sis. alv. 24 %.

Sosiaalihuollon tukipalveluna tuotettu siivous 35,50 €/h alv. 0 % + käyntimaksu 7 €. Asiakkaan luo yli 5 km -> matkakulu 0,57 €/km.

Sosiaalihuoltona tapahtuvasta palvelujen ja tavaroiden myynnistä ei suoriteta arvonlisäveroa (AVL 37 §).

Kotisiivouspalveluihimme kuuluvat:

  • kertasiivoukset

  • viikkosiivoukset

  • ikkunanpesut

  • suursiivoukset

  • muuttosiivoukset

  • muut siivoukset.

Toiset kotitaloudet tilaavat kotisiivouksen esimerkiksi viikoittaisena tai kuukausittaisena palveluna, kun taas toiset tilaavat kertaluontoisen suursiivouksen. Ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme kaikki siivoukset hoituvat tehokkaasti, nopeasti ja huolellisesti.

Tutustu myös kotityöpalveluihimme.

Kysy lisää!

Kotiin tilattu siivous helpottaa elämääsi!

Kotiin tilattu siivouspalvelu voi helpottaa elämää huomattavasti. Sinun ei tarvitse venyä asioihin, jotka saattavat olla fyysisen kuntosi kannalta liian raskaita. Siivouspalvelu myös jättää sinulle aikaa keskittyä myös muihin asioihin: töihin, harrastuksiin, ystäviin tai perheeseen. Kotisiivoukset ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia!

Pyydä lisätietoja

Mikä kotitalousvähennys on?

Kotitalousvähennys tarkoittaa lyhyesti helpotusta veroihin. Kotitalousvähennystä saat, kun ostat esimerkiksi kotitaloustöitä kotiisi. Saat kotitalousvähennystä siivouksesta, ruoanlaitosta, pyykinpesusta, silityksestä ja muusta vaatteiden huollosta, piha-alueen ja puutarhan hoidosta ja lumenluonnista.

 

Voit saada vähennyksen vain työn osuudesta, eli et saa sitä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Sen vuoksi erittelemme laskussamme työn osuuden kaikista kustannuksista. Voit ilmoittaa vähennyksen tiedot joko verokortille tai veroilmoitukseesi.

Lue lisää verottajan sivulta

Yhteystiedot

Sannan Kotisiivous

Sivulantie 11

43100 Saarijärvi

050 566 0872
info@sannankotisiivous.fi

Yhteydenotto

Puhelinkuvake

Tarjoamme tarpeidesi mukaiset siivouspalvelut kotiisi Saarijärven alueella.

Ota yhteyttä!